Rehabilitació Portada.jpg

L'Organització Mundial de la Salut defineix la fisioteràpia o rehabilitació com: "La tècnica i la ciència del tractament a través de mitjans físics, exercici terapèutic, mesoteràpia i electroteràpia. A més, la fisioteràpia inclou l'execució de proves elèctriques i manuals per determinar el valor de l'afectació i força muscular, proves per determinar les capacitats funcionals, l'amplitud del moviment articular i mesures de la capacitat vital, així com ajudes diagnòstiques per al control de l'evolució ".

QUÈ ÉS EL SERVEI DE REHABILITACIÓ?

Quan parlem de Rehabilitació ens referim al servei que portat a terme per professionals Fisioterapeutes es realitza als pacients que ho precisen per tal de millorar i/o mantenir la seva qualitat de vida.

El Servei de Rehabilitació ve concertat amb les mutues o privadment. A Centre Mèdic ITCO tenim concert amb diverses Mútues de Salut i amb diverses companyies asseguradores. Per tant; tant si has tingut un accident de trànsit com si el traumatòleg et recomana fer sessions de Rehabilitació, aquí amb nosaltres ho podràs realitzar.

A més a més; a Centre Mèdic ITCO també disposem de servei de Traumatologia amb traumatòlegs especialitzats i de referència que et faran tant el volant per a rehabilitació, com el seguiment i l’alta.

quins tractament oferim?

El fisioterapeuta és el professional sanitari que pot millorar la qualitat de vida, restablir la funcionalitat i disminuir la percepció i les causes del dolor en els casos d’afeccions musculoesquelètiques prevalents com:

A L’ESQUENA:

 • Les lumbàlgies agudes i de llarga evolució

 • La tensió cervical i la cefalea (mal de cap)

 • Les dorsàlgies mecàniques per moviment repetitiu o posició mantinguda durant el treball.

 • Les radiculopaties i les afeccions secundàries a Protusions i Hèrnies Discals.

 • Les deformitats de la postura: Escoliosi, Hiperlordosi, Hipercifosi.

A LES EXTREMITATS:

 • Les tendinopaties més comuns d’articulacions sotmeses a gran estrès mecànic com l’espatlla, el genoll, el colze i el turmell.

 • Les alteracions fruit de l’activitat esportiva habitual o ocasional: Contractures, distensions, ruptures i elongacions.

 • Les síndromes neuromusculosquelètiques més corrents: la síndrome femoropatel.lar (genoll) i la síndrome subacromial (espatlla).

GENERALS:

 • Les malalties reumàtiques i/o degeneratives que afecten  a grups específics de la població: la Fibromiàlgia, l’artrosi i l’ostoporosi.

 • Les alteracions del equilibri

 • Les alteracions de la marxa

 

Quines tècniques utilitzem?

Tècniques de Fisioteràpia Manual: Massatge, Manipulacions, Mobilitzacions articulars i Neurodinàmiques, Estiraments, Tècniques propioceptives i miotensives i Exercicis terapèutics.

Tècniques de Fisioteràpia Instrumental: Electroteràpia (estimulativa), Magnetoteràpia, Crioteràpia (Fred), Termoteràpia (Calor), Embenats funcionals i Kinesiotaping.

Tractament de esguins de genoll amb electroteràpia

Tractament de esguins de genoll amb electroteràpia

Kinesiotaping a l’espatlla esquerre

Kinesiotaping a l’espatlla esquerre